GMS
HYPERMODERNA
INDUSTRILÖSNINGAR -

MINDRE ARBETE, MER GJORT...

Familjen bakom GMS är stolta över allt de producerar inom armeringsmaskiner. Men de senaste industrilösningarna är något extra även för dem. Det är imponerande grejer som sätter turbo på produktiviteten, automatiserar processerna och ökar precisionen, vilket begränsar mängden nödvändig arbetskraft och minskar spillet.
De avancerade klipplösningarna – Shearlines som de kallas i branschen – går under namnet MATRIX medan bockningssystemet heter SYNCLONE. De behöver förstås ses ”live” för att kapaciteten ska bli tydlig men på den här sidan kan du ändå se antydningar. Vad som inte syns men är ett faktum är att GMS industrilösningar ger betydligt högre kostnadseffektivitet än vad konkurrenterna kan erbjuda.
Ladda ner broschyren (pdf) och framför allt kontakta mig om du är intresserad, så tar vi det vidare tillsammans.

Master of
Shear Line

Master of
Double Bender

Synclone-bild-1
ARMERINGSSTATION
 FÖRLAGER ETC
Att öka produktiviteten handlar som vi alla vet om att spara både tid och kropp genom hela arbetsflödet. Det är vad du gör med våra förlager, rullbänkar och väl genomtänkta arbetsstationer. Vi har kompletta lösningar som är designade att skapa bra arbetsplatser men som ändå är enkelt flyttbara från projekt till projekt. Vi ser till att det blir bra, helt enkelt.