DET MEST KOSTNADSEFFEKTIVA
ARBETSFLÖDE DU SETT - ARMERINGSSTATION GMS 20

Det senaste tillskottet i vårt sortiment är den nyutvecklade Armeringsstation GMS 20. Jag har valt ut GMS bästa klipp - Power 24 - och bästa bockmaskin - MG 20 BD - för järn upp till och med 20 mm. Och så har vi specialdesignat en flexibel, ergonomisk och skalbar lösning för arbetsflödet genom maskinerna. 
Alla delarna är garanterat prisvärda och produktivitetshöjande grejer var för sig, men tillsammans blir de ett sparpaket helt utöver det vanliga. De är också enkelt flyttbara från projekt till projekt.
Vill du ha ytterligare arbetsbänkar med eller utan rullar, eller kanske separata rullbanor, så har vi det som tillbehör, självklart med kompatibla mått. Du kan även komplettera med ytterligare presenningstak. Som vanligt är det bara att ringa mig så ordnar det sig. 
Är du snabb kan du få bli testpilot för Armeringsstation GMS 20. Det betyder att vi erbjuder ett ännu mer förmånligt pris mot att vi får ställa lite frågor och på så sätt får hjälp med utvärdering och kanske även förslag till förbättringar.

Välkommen som testpilot!

MASKINERNA SOM INGÅR I ARMERINGSSTATION GMS 20

  • Power 24: ● < 20 mm ● 1,5 kW ● 400 V ● Hydraulisk    Mer här...
  • MG 20 BD: ● < 20 mm ● 1,5 kW ● 400 V ● Mekanisk ● Digital    Mer här...

FÖRLAGER

  • Armeringsförlager, 4-fack, 11,5 meter, med arbetsplattform / trappa. Ring Pär 070 - 657 00 15
ARMERINGSSTATION
 FÖRLAGER ETC
Att öka produktiviteten handlar som vi alla vet om att spara både tid och kropp genom hela arbetsflödet. Det är vad du gör med våra förlager, rullbänkar och väl genomtänkta arbetsstationer. Vi har kompletta lösningar som är designade att skapa bra arbetsplatser men som ändå är enkelt flyttbara från projekt till projekt. Vi ser till att det blir bra, helt enkelt.